< Terug

Dagje Blijdorp met Korting

Rotterdam (toon op kaart)

Diergaarde Blijdorp is volgens ZooSite de moosite dierentuin van de Benelux. Het mooie van deze dierentuin is dat zowel de dieren als de bezoekers volop de ruimte krijgen. Zo is er een groot oceanium met grote en kleine vissen. Maar ook Leeuwen, Olifanten, Giraffen, IJsberen, Krokodillen, Tijgers, Apen en Zebra's ontbreken niet. En natuurlijk wordt een dagje dierentuin nog leuker als je kunt besparen. Daarom hebben we alle Blijdorp Kortingen voor je verzamelt.

Dierentuin Blijdorp Rotterdam foto's (14)

Bestel tickets

Toegang Dierentuin Blijdorp Rotterdam

Vanaf Prijs. Per leeftijdscategorie kunnen de tarieven verschillen. Bekijk ook de Dierentuin Blijdorp Rotterdam acties verderop op deze pagina.

2350

Dierentuin Blijdorp Rotterdam korting. Alle acties op een rij

Dagje uit - Blijdorp Bokito
Nu € 27
Trein + Toegang

Treinkaartje + Blijdorp = € 27

Reis per trein naar Rotterdam Centraal, en geniet van een dagje Blijdorp met korting. Dat kan nu dankzij de actie van de Spoordeelwinkel van NS. Voor slechts 27 euro heb je een dagretour naar Rotterdam, inclusief toegang tot Blijdorp. Een koopje, als je bedenkt dat een toegangskaartje tot Blijdorp normaal 24,50 euro kost.
Dagje uit - Blijdorp Tijger
€ 14
korting

Blijdorp Zoomeravond 3 mei

Blijdorp is meerdere keren uitgeroepen tot 'Mooiste dierentuin van de Benelux', En een middag/avondje Blijdorp is nu nog leuker dankzij de Zoomeravond op 8 en 9 augustus en 6 september. Voor slechts 10 euro kun je Blijdorp bezoeken. Je bent welkom vanaf 15 uur tot 21:30 uur.
Dagje uit - Jumbo logo marge
tot 78%
korting

Jumbo spaarpunten

Maar liefst 17 dierentuinen mee met de Dagje Uit Spaaractie van Jumbo. Je zult zien dat je doorgaans meer korting kunt krijgen op kaartjes voor doordeweekse dagen dan op die voor in het weekend en vakanties, mits je natuurlijk voldoende munten hebt gespaard om de maximale korting te krijgen.
Dagje uit - Blijdorp Mooi
100%
korting

Dagje Dierentuin met T-Mobile Extra

Ben jij een particuliere klant bij T-Mobile met een abonnement? Dan kun je je aanmelden als lid van T-Mobile Extra om mee te doen aan deze Dierentuin Spaaractie. Let wel op dat T-Mobile Extra een aflopende actie is en je enkel nog mee kunt sparen als je jouw abonnement hebt afgesloten vóór 29 januari 2018.
Dagje uit - Blijdorp Olifanten
€ 3,50
korting

€ 3,50 korting bij Blijdorp

Ben je lid van de ANWB? Dan krijg je 3,50 euro korting per persoon bij dierentuin Blijdorp. Je dient wel online je kaartje te kopen.

Reis de wereld over in Blijdorp

Blijdorp is een grote, ruime dierentuin waarin veel te beleven is. Tijdens je bezoek ga je op ontdekkingsreis door verschillende werelddelen. Sommige werelddelen zijn overdekt, wat Blijdorp ook geschikt maakt voor een regenachtige dag. Struin over de savanne en bewonder onder andere de prachtige okapi's, de giraffen en natuurlijk Bokito, de beroemde zilverrug. In dit werelddeel vind je sinds kort ook gelada's, een apensoort die in Nederland alleen in Blijdorp te bewonderen is. Na een bezoek aan Afrika vervolg je je reis, en breng je een bezoek aan Azië. Hier kom je onder andere oog in oog te staan met de imposante olifanten, en de prachtige panters en leeuwen. Wil je meer weten over de mysteries van de onderwaterwereld? Neem dan een duik in het prachtige Oceanium en maak een reis over de zeebodem. Hier leer je alles over pinguïns, roggen en zeeschildpadden. Tot slot kun je een bezoek brengen aan de Amazone. Hier vind je tal van bijzondere vlinders, maar ook anaconda's en piranha's. Durf jij het aan?

Praktische informatie

Openingstijden

Blijdorp is het hele jaar door elke dag geopend. In de winter is het park open van 9:00 uur tot 17:00 uur, in de zomer tot 18:00. Op feestdagen kunnen er aangepaste openingstijden gelden. Bezoekers verblijven gemiddeld 4 uur in het park. Zorg er dus voor dat je genoeg tijd hebt om alle dieren te bekijken!

Kindvriendelijkheid

Blijdorp is uitermate geschikt voor gezinnen met kinderen. Niet alleen zijn er horecagelegenheden om even uit te rusten, ook is er een buiten- en een binnenspeeltuin. In de buitenspeeltuin is een apart gedeelte voor de allerkleinsten te vinden.

Ingangen

De dierentuin heeft twee ingangen. Wil je snel van de ene naar de andere kant van het park? Dat kan! Er rijdt namelijk een treintje (de RET Jungle Express) tussen de twee ingangen. Een enkele reis kost €1 per persoon.

Drukte

In het hoogseizoen kan het aantal bezoekers hoog oplopen. Het is daarom raadzaam om (indien mogelijk) voor een dag te kiezen waarop minder drukte wordt verwacht. Om die reden bieden de website en de app van Blijdorp de handige mogelijkheid om vooraf te controleren of er drukte verwacht wordt op de dag dat jij je bezoek hebt gepland. Je kunt aan de bolletjes zien hoeveel bezoekers er die dag verwacht worden. Hierbij dient echter bedacht te worden dat dit slechts een richtlijn biedt, en geen garantie. Het weer heeft immers grote invloed op het aantal bezoekers.

Waardering

Bezoekers zijn erg enthousiast over de Rotterdamse dierentuin. Zo ontvangt Blijdorp op Google van ruim 10.000 bezoekers gemiddeld 4.5 sterren op een schaal van 5. Op Facebook geven meer dan 15.000 bezoekers Blijdorp gemiddeld een rating van 4.6 op een schaal van 5. Ook ontvangt Blijdorp elk jaar het Certificaat van uitmuntendheid van TripAdvisor. Bovendien ontving het dierenpark in 2017 én 2018 de Bronzen ANWB-award voor Leukste Dagje Uit. En Blijdorp met korting is uiteraard nog leuker!

Reviews (0)

Bent u bij Dierentuin Blijdorp Rotterdam geweest? Help anderen een goede keus te maken. Laat weten wat u er van vond!

Schrijf een review