< Terug

Burgers Zoo met Korting

Arnhem (toon op kaart)

Lekker een dagje er op uit? In Burgers Zoo vind je de mooiste diersoorten. Breng een bezoekje aan het aquarium, struin door de jungle en bekijk de mooiste dieren in de woestijn. Geniet van 600 diersoorten in verschillende gebieden zoals de desert, de mangrove, de ocean, de bush, de rimba of maak een wandelsafari! Burgers Zoo is leuk voor het hele gezin! Een dagje dierentuin wordt nu nog leuker met korting. Wil je weten hoe je kunt besparen? Bekijk dan goed dit artikel en ontdek hoe jij korting krijgt bij Burgers Zoo.

Burgers Zoo foto's (12)

Bestel tickets

Toegang Burgers Zoo

Vanaf Prijs. Per leeftijdscategorie kunnen de tarieven verschillen. Bekijk ook de Burgers Zoo acties verderop op deze pagina.

1750

Burgers Zoo korting. Alle acties op een rij

Dagje uit - Burgers Zoo Neushoorn 1
€ 6
korting

AD Webwinkel: Korting bij Burgers Zoo

Net als bij Tripper kun je via de AD Webwinkel 6 euro besparen voor Burgers Zoo. De tickets zijn geldig t/m 25 augustus 2019!
Dagje uit - Burgers Zoo 2
€ 6
voordeel

Burgers Zoo met 26% Korting

Bespaar 6 euro per persoon bij dierentuin Burgers Zoo! De vouchers hebben een ruime geldigheid, t/m 1 april 2020. Alleen kun je ze niet gebruiken in de zomervakantie (2 juli 2019 t/m 31 augustus 2019).
Dagje uit - Burgers Zoo olifant 2
bied
mee

Bepaal je eigen prijs!

Hoeveel wil jij betalen voor een dagje Burgers Zoo? Bij Ticketveiling kun je meebieden op 2 toegangskaartjes met een waarde van 47 euro. Ticketveiling brengt 5 euro administratiekosten in rekening.
Dagje uit - Jumbo logo marge
tot 78%
korting

Jumbo spaarpunten

Maar liefst 17 dierentuinen mee met de Dagje Uit Spaaractie van Jumbo. Je zult zien dat je doorgaans meer korting kunt krijgen op kaartjes voor doordeweekse dagen dan op die voor in het weekend en vakanties, mits je natuurlijk voldoende munten hebt gespaard om de maximale korting te krijgen.
Dagje uit - Burgers Zoo Vlinders
€ 1,50
korting

Leden korting ANWB

Ben je lid van de ANWB? Dan kun je ook korting krijgen voor Burgers Zoo. Het voordeel is echter klein: 1,50 euro per bezoeker. De tickets zijn geldig t/m 31 maart 2019
Dagje uit - Burgers Zoo Logo
€ 1,00
korting

Korting bij Burgers Zoo zelf!

Bij allerlei partijen kun je korting krijgen voor een dagje dierentuin. Maar waarom koop je de toegangskaartjes niet gewoon bij de dierentuin zelf? Als je dat online doet bij Burgers Zoo krijg je 1 euro korting per persoon. Dat is toch weer mooi meegenomen. De tickets zijn geldig t/m 31 maart 2020.

Burgers Zoo Arnhem

Burgers Zoo Arnhem is een van de pioniers onder de Nederlandse dierentuinen als het gaat om het presenteren van de dieren. In plaats van kooien, leefden de dieren vanaf de opening van de zoo in 1923 op open vlaktes omgeven door brede grachten. Ook was Burgers een van de eerste dierentuinen met een autosafariroute. Sinds 1995 is het alleen nog maar mogelijk om door het safaripark te lopen. Het 45 hectare grote park ontvangt jaarlijks 1,1 miljoen bezoekers.

Moderne dierentuin met ecodisplays

Het idee om de dieren in hun natuurlijke habitat te laten rondlopen werd door Burgers Zoo Arnhem in de loop van de tijd verder uitgediept door het aanleggen van zogeheten ecodisplays. Tegenwoordig bestaat de dierentuin uit het tropische regenwoud Bush, de Mexicaans-Amerikaanse rotswoestijn Desert, het op de Grote Oceaan gebaseerde zeeaquarium Ocean, de Afrikaanse savanne Safari, het Maleisische regenwoud Rimba en het Midden-Amerikaanse mangrovebos Mangrove. Behalve de diverse biotopen heeft Burgers Zoo ook een meer traditioneel parkgedeelte, waar onder andere zwartvoetpinguïns, panters, olifanten, flamingo’s en stokstaartjes zijn te zien. Ook het bekende chimpansee-eiland bevindt zich hier. Het park heeft tegenwoordig enkel wandelroutes. Omdat het terrein vrij heuvelachtig is, is de dierentuin niet voor iedereen even gemakkelijk begaanbaar.

Duizenden dieren te ontdekken

Alles bij elkaar leven er duizenden dieren in Burgers Zoo, verdeeld over zo’n 600 soorten. Vogels, vissen en ongewervelden zijn de grootste groepen die vertegenwoordigd zijn, maar ook het aantal zoogdieren is behoorlijk uitgebreid. Naast de genoemde dieren op het parkgedeelte kan je in de verschillende ecodisplays een grote diversiteit aan dieren ontdekken, zoals gnoes, leeuwen, rode lynxen, gilamonsters, slangen, zeekoeien, vlinders, schildpadden, gibbons, tijgers, varanen, vleerhonden, aardvarkens en haaien. Horecagelegenheden en kinderspeelgedeeltes voor diverse leeftijden ontbreken uiteraard ook niet.

Ontdek Burgers Zoo met Korting

Met zoveel variatie is het niet verwonderlijk dat Burgers Zoo Arnhem al vaker een ZooSite Award en prijzen voor het Leukste Dagje Uit en het Beste Uitje van Nederland in de wacht sleepte. Ontdek zelf de aantrekkingskracht van deze dierentuin en maak gebruik van de kortingsacties van Burgers Zoo.

Reviews (0)

Bent u bij Burgers Zoo geweest? Help anderen een goede keus te maken. Laat weten wat u er van vond!

Schrijf een review