< Terug

Dolfinarium met Korting

Harderwijk (toon op kaart)

Wie Harderwijk zegt, zegt Dolfinarium. Hier ontdek je het onderwaterleven. Niet alleen van Dolfijnen, maar ook van walrussen, zeehonden en bijvoorbeeld walrussen. Een dagje wordt nog leuker als je kunt besparen. Daarom hebben wij alle opties voor Dolfinarium met Korting op een rij gezet.

Dolfinarium foto's (9)

Bestel tickets

Toegang Dolfinarium

Vanaf Prijs. Per leeftijdscategorie kunnen de tarieven verschillen. Bekijk ook de Dolfinarium acties verderop op deze pagina.

2750

Dolfinarium korting. Alle acties op een rij

Dagje uit - Dolfinarium
€ 11
voordeel

Dolfinarium met 39% korting

Een dagje Dolfinarium? Dan hoef je helemaal geen 27,50 euro per persoon te betalen. Met deze actie bespaar je ruim 11 euro per persoon! De verkoopperiode is onbekend. De tickets zijn geldig t/m 27 oktober 2019.
Dagje uit - Dolfinarium Zeeleeuwen
bied
mee

Bepaal je eigen prijs!

Ben jij klaar voor een spetterend dagje uit? Bepaal nu je eigen korting. Normaal kosten twee toegangskaarten 57 euro. Maar bij VakantieVeilingen kun je meebieden en je eigen prijs bepalen.
Dagje uit - Jumbo logo marge
tot 78%
korting

Jumbo spaarpunten

Maar liefst 17 dierentuinen mee met de Dagje Uit Spaaractie van Jumbo. Je zult zien dat je doorgaans meer korting kunt krijgen op kaartjes voor doordeweekse dagen dan op die voor in het weekend en vakanties, mits je natuurlijk voldoende munten hebt gespaard om de maximale korting te krijgen.
Dagje uit - Dolfinarium Walrussen Show
tot 14,75
Korting

Dolfinarium met tot 14,75 korting

Ontmoet de springende dolfijnen, kolossale walrussen, bulderende zeeleeuwen en hobbelende zeehonden. Bekijk de bijzondere bruinvissen en ervaar hoe roggen en haaien aanvoelen! Aan het eind van de dag weet jij alles over deze unieke dieren.

Dieren bij het Dolfinarium

In Dolfinarium Harderwijk kom je de leukste zeedieren tegen. Maak kennis met dolfijnen, walrussen en talloze vissen. Hoor je plotseling een flinke brul? Die is afkomstig van de zeeleeuw, en verklaart meteen waarom dit dier een 'zeeleeuw' wordt genoemd. In het park vind je verschillende soorten zeeleeuwen, waaronder de stellerzeeleeuw, de gevaarlijkste zeeleeuwensoort ter wereld. Ook kom je in het Dolfinarium verschillende soorten zeehonden roggen en haaien tegen.

Voorstellingen en foto's

Tijdens je bezoek aan het park kun je verschillende voorstellingen bijwonen, waar je de trucjes van de walrussen kunt bewonderen en de dolfijnen kunt zien springen. In Dolfinarium Harderwijk zijn er ook diverse mogelijkheden om de dieren te ontmoeten. Zo kun je (tegen extra betaling) op de foto met diverse dieren, zwemmen met dolfijnen, de zeeleeuwen van wel héél dichtbij bekijken en zelfs een haai aaien! Durf jij het aan?

Dagje Dolfinarium, leerzaam dagje uit

Onder de wateroppervlakte bevindt zich een mysterieuze wereld waar de mensheid eigenlijk nog maar weinig vanaf weet. Maar dankzij onderzoek weten we gelukkig steeds meer. En die kennis deelt het Dolfinarium met je. Wist je bijvoorbeeld dat een walrus zwaarder is dan de gemiddelde auto? Of dat zeehonden maar hun adem maar liefst een half uur kunnen inhouden? Na je bezoek aan het Dolfinarium ben je helemaal op de hoogte. Het leven onder de waterspiegel

Reviews (1)

Gemiddeld:
5.0/5
Toon reviews

Bent u bij Dolfinarium geweest? Help anderen een goede keus te maken. Laat weten wat u er van vond!

Schrijf een review