< Terug

Safaripark Beekse Bergen met Korting

Hilvarenbeek (toon op kaart)

Ga op safari in safaripark Beekse Bergen en ontdek meer dan 25 verschillende diersoorten in hun natuurlijke omgeving! Je kan wandelend door het park heen, maar wat beekse Bergen zo leuk maakt zijn de safari’s. Je kan op safari met eigen auto, of met de Burgers Zoo Bus mee. Je rijd letterlijk tussen alle dieren door! Een aap op het dak van de auto, een giraffe door het raam van de bus, bij Beekse Bergen kan het allemaal!

Safaripark Beekse Bergen foto's (6)

Bestel tickets

Toegang Safaripark Beekse Bergen

Vanaf Prijs. Per leeftijdscategorie kunnen de tarieven verschillen. Bekijk ook de Safaripark Beekse Bergen acties verderop op deze pagina.

2350

Safaripark Beekse Bergen korting. Alle acties op een rij

Dagje uit - beekse Bergen Girafffen
€ 2
korting

€ 2 korting bij Safaripark Beekse Bergen

Beekse Bergen is misschien wel de meest bijzondere dierentuin van Nederland! Leuk is dat je nu per volwassene 2 euro kunt besparen
Dagje uit - Jumbo logo marge
tot 78%
korting

Jumbo spaarpunten

Maar liefst 17 dierentuinen mee met de Dagje Uit Spaaractie van Jumbo. Je zult zien dat je doorgaans meer korting kunt krijgen op kaartjes voor doordeweekse dagen dan op die voor in het weekend en vakanties, mits je natuurlijk voldoende munten hebt gespaard om de maximale korting te krijgen.
Dagje uit - Kruidvat logo marge
€ 7,50
korting

Dagje Dierentuin met korting

Lekker een dagje dierentuin met korting? Dat kan met je Kruidvat spaarpunten. Bij 250 spaarpunten kun je tot 7,50 euro korting krijgen op een toegangskaartje.
Dagje uit - Beekse Bergen Boot
Tot 45%
Korting

Safaripark Beekse Bergen met korting

Kom oog in oog te staan met ruim 1400 wilde dieren in Safaripark Beekse Bergen. Bewonder de uitgestrekte vlaktes te voet, kies voor avontuur met je eigen auto, stap in de safaribus voor een leerzame reis of ontspan tijdens een prachtige boottocht. Verken de schoonheid van de savannes, bosgebieden en haar indrukwekkende bewoners zoals leeuwen, olifanten en giraffen en verwonder je over de veelzijdigheid van onze adembenemende natuur.

Reviews (0)

Bent u bij Safaripark Beekse Bergen geweest? Help anderen een goede keus te maken. Laat weten wat u er van vond!

Schrijf een review