< Terug

Wildlands Zoo met Korting

Emmen (toon op kaart)

In Wildlands Adventure Zoo reis je samen met je vrienden of familie door verschillende gebieden zoals de jungle, het poolgebied en de savanne! Sta oog in oog met wilde dieren, en ga op safari! Een dagje Wildlands wordt nog leuker met korting! Daarom hebben we alle kortingsacties waarmee je kunt besparen op een rij gezet.

Wildlands Zoo foto's (8)

Bestel tickets

Toegang Wildlands Zoo

Vanaf Prijs. Per leeftijdscategorie kunnen de tarieven verschillen. Bekijk ook de Wildlands Zoo acties verderop op deze pagina.

1950

Wildlands Zoo korting. Alle acties op een rij

Dagje uit - Wildlands safari echt
€ 5
voordeel

Bijna 20% korting bij WILDLANDS

Koop online een ticket voor WILDLANDS Adventure Zoo en bespaar tot 5 euro per persoon! Dat komt neer op bijna 20% korting!
Dagje uit - WILDLANDS Zoo
Nu € 32
Trein + Toegang

Treinkaartje + WILDLANDS = € 32

Geniet van een dagje dierentuin per trein. Dat kan dankzij de Spoordeelwinkel nu met fikse korting. Voor 32 euro heb je namelijk een treinkaartje (dagretour) én een toegangskaart voor Wildlands Zoo.
Dagje uit - Jumbo logo marge
tot 78%
korting

Jumbo spaarpunten

Maar liefst 17 dierentuinen mee met de Dagje Uit Spaaractie van Jumbo. Je zult zien dat je doorgaans meer korting kunt krijgen op kaartjes voor doordeweekse dagen dan op die voor in het weekend en vakanties, mits je natuurlijk voldoende munten hebt gespaard om de maximale korting te krijgen.
Dagje uit - Blijdorp Mooi
100%
korting

Dagje Dierentuin met T-Mobile Extra

Ben jij een particuliere klant bij T-Mobile met een abonnement? Dan kun je je aanmelden als lid van T-Mobile Extra om mee te doen aan deze Dierentuin Spaaractie. Let wel op dat T-Mobile Extra een aflopende actie is en je enkel nog mee kunt sparen als je jouw abonnement hebt afgesloten vóór 29 januari 2018.
Dagje uit - Wildlands girafe
tot 7,50
Voordeel

Wildands

Van 13 juli t/m 25 augustus is WILDLANDS geopend van 10:00 tot 20:00 uur. Vanaf 16:00 uur starten de SummerNights: een sfeervol avon(d)tuur in Serenga! Bekijk hoe de dieren zich voorbereiden op de nacht, ontdek food- en marktpleinen, dans op de live-muziek en geniet van een heerlijke barbecue bij Momma's Restaurant. Tijdens één van de interactieve dierenpresentaties leer je hoe de dieren zich aanpassen aan de warme zomerdagen. .

De beleving staat centraal

Een wereldexpeditie maken in één dag? Dat kan in Wildlands Zoo! En dat wordt nog leuker met korting! In dit park reis je door de jungle (Jungola), de savanne (Serenga) en het poolgebied (Nortica). Dit verloopt echter anders dan je gewend bent van andere dierenparken. Wildlands Zoo is namelijk geen traditionele dierentuin, maar een themapark waarin je zelf op zoek moet naar de dieren. Onderweg kom je allerlei spannende attracties tegen en verdwaal je in de prachtige natuur. Het park is ruim opgezet, zodat de dieren alle ruimte hebben. Dit betekent echter ook dat je soms wat meer moeite moet doen om een dier te kunnen zien. Kun jij alle dieren spotten?


Ontdek de geheimen van de jungle in Jungola

In Jungola leer je alles over de natuur en de diersoorten van de jungle. Je bepaalt zelf hoe je het oerwoud wilt verkennen: vanaf de grond of hoog in de lucht, via touwbruggen en torens? Jij bepaalt! Bezoekers kunnen in de Vlindertempel tal van rondfladderende vlinders bewonderen. Misschien komt er wel een vlinder op je hand zitten! Ook is het mogelijk om een boottocht te maken over de Rimbula River. Zo kun je speelse slingerapen en prachtige olifanten van wel héél dichtbij bekijken. Hier zit echter wel een risico aan vast: er bestaat een kans dat je wordt nat gespetterd door de olifanten. Je bent gewaarschuwd! Ten slotte kunnen echte avonturiers een kans wagen in het Bamboedoolhof. Kun jij de uitgang vinden?


Trek door de savanne in Serenga

Ben je klaar om de savanne te verkennen? Stap dan snel in de Serenga Safari en doe je gordel om: de oude Wildlands truck neemt je mee op een avontuurlijke expeditie over het leefgebied van de giraffes, zebra's en neushoorns. Kun je geen genoeg krijgen van het avontuur en de sensatie? Daag je familie en vrienden dan uit voor een wedstrijd in de Tweestryd! In deze achtbaan racen jij en je tegenstanders in twee razendsnelle mijnkarren op een hoogte van maar liefst 20 meter. Niet geschikt voor expeditieleden met hoogtevrees dus! Natuurlijk race je niet voor niets: de winnaar verdient geld voor het goede doel.


Verken het poolgebied in Nortica

In Nortica verlaat je de warmte van de jungle en de savanne en neem je een kijkje in het poolgebied. Brr! Hier maak je kennis met allerlei dieren die dit ijskoude klimaat hun thuis noemen. Bekijk de pelsrobben en de zeeleeuwen in de haven, en breng een bezoekje aan het leefgebied van de pinguïns. In het Poolstation kun je de ijsberen boven én onder het ijskoude water bewonderen. Ook kun je in de 4D-testride een spannende testrit maken in een onderzoeksvliegtuig. Durf jij het aan?

Reviews (0)

Bent u bij Wildlands Zoo geweest? Help anderen een goede keus te maken. Laat weten wat u er van vond!

Schrijf een review