Dierentuinen België

Er zijn dierentuinen België waar je met korting naar toe kunt gaan. Weet jij al naar welke dierentuin je wilt gaan dan kan je hieronder op de dierentuin van jouw keuze klikken om alle kortingsacties en aanbiedingen van deze dierentuin te bekijken. Wij proberen de website iedere week bij te werken met de nieuwe aanbiedingen van alle dierentuinen.

Korting op Dierentuinen in België

Overzicht van alle dierentuinen in België met de actuele acties en korting.

Bezoek de Belgische Dierentuinen

Er zijn in België diverse dierentuinen te vinden die verschillende thema’s en dieren hebben. Het is zeker leuk om een bezoek te brengen aan de verschillende dierentuinen, zo kan je zelf de verschillen ontdekken en ontvang je informatie over de diersoorten. Met korting naar de dierentuin is ook in België mogelijk. Hierboven staat een overzicht van de beschikbare dierentuinen, klik op de dierentuin van jouw keuze en bekijk de actuele kortingsacties.

Een dag naar de dierentuin kan als gezellig dagje uit met de familie, de kinderen of gezellig samen. Vrijwel iedereen kan genieten van de natuur en de thema’s die de Belgische dierentuinen hebben nagebouwd. Je loopt van de Afrikaanse woestijn naar de Zuid-Amerikaanse oerwouden en vervolgens naar de diepste zeeën. Alleen al de omgeving is schitterend, helemaal met alle dieren die hier in verblijven.

Wanneer naar de dierentuin

Een bezoek aan de dierentuin is vrijwel het hele jaar mogelijk. In de schoolvakanties is het vaak iets drukker, dus kies ook eens een weekend of doordeweekse dag. De korting is vaak voor bepaalde periodes geldig. Korting op de dierentuinen in België krijg je door online je kaarten te bestellen. Naast de korting hoef je dan ook niet in de wachtrij bij de kassa te wachten. Je bent dus goedkoper uit en sneller binnen. Kortom zeker de moeite waard om de korting op de dierentuinen in België online uit te zoeken en snel jouw kaarten met korting te bestellen.