Dierentuinen Nederland

Er zijn veel dierentuinen Nederland waar je met korting naar toe kunt gaan. Weet jij al naar welke dierentuin je wilt gaan dan kan je hieronder op de dierentuin van jouw keuze klikken om alle kortingsacties en aanbiedingen van deze dierentuin te bekijken. Wij proberen de website iedere week bij te werken met de nieuwe aanbiedingen van alle dierentuinen.

Korting op Dierentuinen in Nederland

Overzicht van alle dierentuinen in Nederland met de actuele acties en korting.

Bezoek de dierentuinen

Naast een gezellig dagje weg heeft de dierentuin ook een educatieve functie. Je kan verschillende diersoorten bekijken en rondom de verblijven staan vaak borden met uitgebreide informatie over de diersoort en hun natuurlijke omgeving. Dierentuinen proberen ook steeds vaker de natuurlijke omgeving na te maken. In Nederland zijn veel verschillende dierentuinen, van klein tot groot en soms met een bepaald thema.

Het is dus zeker de moeite waard om meerdere dagen per jaar naar de dierentuinen te gaan. Je kan kiezen voor een abonnement op een bepaalde dierentuin die bij jou in de buurt ligt, maar het is ook erg leuk om verschillende dierentuinen te bezoeken. Zeker kinderen zullen een dagje dierentuin erg waarderen. De indrukken van alle verschillende dieren en de informatie die hier te vinden is vinden ze zeker interessant.

Het bezoek van een dierentuin is vaak wel duur. Het onderhoud van de dierentuin, de gezondheid van de dieren, personeel en voer kost ook veel geld. Het is dus logisch dat de dierentuin dit via de toegangsprijs terug wil verdienen. Met een gezin kan je hier vaak wel op besparen. De verschillende dierentuinen Nederland willen graag bezoekers lokken en er zijn dan ook vrijwel altijd wel aanbiedingen met korting te vinden. Klik in het bovenstaande overzicht op de dierentuin van jouw keuze en bekijk direct welke korting jij kunt krijgen op een dagje dierentuin.