GaiaZOO Korting

Met GaiaZOO Korting naar de dierentuin, bekijk dan onderstaande aanbiedingen. GaiaZOO is een relatief nieuwe dierentuin in Zuid-Limburg. Op 23 april 2005 werd deze dierentuin geopend en had Nederland er weer een nieuwe parel bij! Lees hier meer over GaiaZOO.

Acties voor Gaiazoo Korting

Geen berichten gevonden.

Dieren in GaiaZOO

Vanzelfsprekend is dat GaiaZOO een hoop dieren heeft. Heerlijk een dagje langs de dieren lopen is hier geen probleem! Hoewel… Het is meer dan er alleen langs lopen! De doodshoofdaapjes zijn zo dichtbij dat ze zelfs boven je hoofd door de bomen klimmen. GaiaZOO laat je echt dicht bij de dieren komen zodat je oog in oog met bijvoorbeeld leeuwen en giraffen kunt staan (maar wees niet bang, wel met stevig glas er tussen natuurlijk!). Dit alles is nu met korting te bezoeken in de dierentuin. Doordat de omgeving ook nog eens heel natuurlijk is ingericht waan je je dus echt in een oerwoud. Ook zijn er de laatste tijd veel jonge dieren te zien. Het hele jaar door komen er natuurlijk kleintjes bij, maar afgelopen jaar waren dit er extra veel.

Speelplezier

Naast dat je in GaiaZOO in Zuid-Limburg natuurlijk dieren kunt bekijken heeft het nog veel meer te bieden! De acties met GaiaZOO korting maken een bezoek wel extra aantrekkelijk. Zo zijn er ook nog eens heel wat speelmogelijkheden voor de kinderen. Bijvoorbeeld in DinoDome, dit is Europa’s grootste indoor Dino Speelpark. In de DinoDome is er een eiland nagebouwd waar de dinosaurussen leven. GaiaZOO gaat dus nog verder dan alleen de levende hedendaagse dieren! In dit speelpark kunnen kinderen klimmen en klauteren in speelnetten en glijden van de glijbanen. Ze kunnen zelfs het water oversteken met een vlot. Ze kunnen zich hier dus helemaal uitleven. Bij de JungleTour kunnen ze over de touwbruggen en klimtorens klauteren.

Als het nou heel lekker weer is is het natuurlijk heel erg zonde om binnen te gaan zitten. Daarom heeft GaiaZOO ook een buitenspeeltuin. Iets minder groot dan DinoDome, maar ook heel leuk om je te vermaken.

Ook leuk voor kinderen is de mascotte die regelmatig in het park te vinden is. Willie Wasbeer gaat graag met kinderen op de foto of geeft ze een handje.

Evenementen in GaiaZOO

Het hele jaar door zijn er ook speciale evenementen die worden georganiseerd in GaiaZOO. Zo zijn er rond deze tijd wat leuke activiteiten rondom Halloween. Tijdens de GaiaZOO Animal Zombie Nights worden mens en dier omgetoverd tot zombie’s. Het advies is dan ook om alleen met kinderen van 12 jaar en ouder naar binnen te gaan. Betreden is uiteraard op eigen risico.
Voor de wat jongere bezoekers, kinderen tot en met 8 jaar, is er tijdens de herfstvakantie (van 22 t/m 29 oktober, 12:00 tot 16:00) een spannende speurtocht over de KinderBoerderij. Niet alleen leuk maar ook heel leerzaam, je leert namelijk een hoop over de dieren. De GaiaZOO korting is dan ook vaak te gebruiken voor de toegang.

Eten en drinken

Na een dag rondlopen in GaiaZOO ben je misschien ook wel toe aan een kopje koffie en een goede maaltijd. Gelukkig heeft de dierentuin in Zuid-Limburg hier ook goede voorzieningen voor. Verspreid over de dierentuin zijn er restaurants waar je even lekker kunt uitrusten van alle indrukken.

Zelfbedieningsrestaurant Plateau van Gaia ligt in het midden van de dierentuin waardoor deze makkelijk te bereiken is. Dit restaurant gaat gelijktijdig open met de openingstijden van de dierentuin zelf, je kunt hier dus de hele dag terecht! In dit restaurant kun je verschillende lekkere maaltijden en drankjes krijgen. De echte Limburgse lekkernij mag natuurlijk niet ontbreken, en daarom zijn hier ook de originele Limburgse vlaaien te krijgen! Ondanks dat je tussen de exotische dieren loopt blijf je op deze manier dus toch ook echt in Limburg. In de zomermaanden kun je ook buiten het restaurant ijs krijgen. Bij dit zelfbedieningsrestaurants zijn CombiDeals te krijgen waardoor je extra voordelig met korting van een hapje kunt genieten. Zo heb je Vlaamse friet met een snack en frisdrank voor €6,50. Voor €4,75 heb je al een warme drank met een extra Limburgse vlaai. Dat maakt de GaiaZOO erg interessant voor een voordelig dagje weg. Soms zijn er ook aanbiedingen voor toegang met eten en drinken voor een actieprijs met korting.

In de vakantie periodes zijn er nog twee extra gelegenheden geopend. Bij Coffiecorner Sequoia kun je terecht voor de wat kleinere tussendoortjes. Je kunt hier lekker een kopje koffie drinken of een ijsje eten. De Taiga Lodge is een nieuwe gelegenheid. Hier kun je op het panorama terras een lekkere koffie drinken. De sfeer van de toendra staat hier centraal. Er is zelfs een open haard waar je gezellig je gebakje bij op kunt eten.

Bezoekersinformatie

Wat heel fijn is bij GaiaZOO is dat je vroegboekkorting kunt krijgen! Heb je nu al bedacht dat je over een maand of over twee maanden dit dierenpark wil bezoeken? Wacht dan niet langer met het kopen van de kaartjes. Op de site krijg je namelijk vroegboekkorting op je kaartjes. Hoe eerder je boekt, hoe meer korting je krijgt!

Nu is Zuid-Limburg misschien wat ver voor sommige bezoekers. Ook daar heeft GaiaZOO iets op bedacht. Op hun site kun je hotelarrangementen met GaiaZOO korting vinden. Er zijn verschillende arrangementen te boeken. Er is bijvoorbeeld een arrangement met korting waarbij je twee of meer dagen het park kunt bezoeken, in combinatie met een overnachting, ontbijt, buffet. Je kunt zelfs gebruik maken van het wellnesscentrum! Voor meer dan een dagje weg kun je dus ook terecht bij GaiaZOO.

Als je van plan bent om naar GaiaZOO te gaan is het aan te raden om op de dag zelf nog eventjes de site te bezoeken. Je kunt hier namelijk precies vinden wat er die dag te doen is in de dierentuin. Van speciale evenementen tot de voedertijden bij verschillende dieren. Je kunt hier een mooi overzicht vinden van hoe jij je dag het beste kunt indelen! Zo loop je geen leuke activiteiten mis en profiteer je maximaal van de GaiaZOO korting.

GaiaZOO app

Om het meeste uit je dag te halen biedt GaiaZOO ook een app aan! Met deze app heb je de plattegrond van de dierentuin altijd bij je en krijg je alle informatie over bijvoorbeeld voedertijden op je telefoon. Je kunt op deze manier alle leuke plekjes ontdekken en meer leren over de dieren. Er is zelfs een quiz om te testen hoeveel je al hebt geleerd! Ook hier kun je meer informatie vinden over praktische zaken zoals de openingstijden, routes en parkeergelegenheden. Heel handig dus. De app heet ‘GaiaZOO’ en is zowel te downloaden voor Apple als Android.

Wil je een dagje een dierentuin bezoeken? Dan heeft GaiaZOO in Zuid-Limburg genoeg te bieden! Met alle dieren, DinoDome, de speeltuin en de restaurants kun je je hier goed vermaken. Koop nu dus snel jouw GaiaZOO kaarten online met korting.