Over Dierentuin Korting

Ik ben Peter-Jan (26), de beheerder van Dierentuinkorting.nl. Zelf ben ik al van kleins af aan groot fan de dierentuin. In het begin bezocht ik altijd met mijn ouders Artis, een populaire dierentuin die toevallig bij ons om de hoek lag. Na een paar jaar een abonnement op Artis te hebben gehad bezochten we ook eens andere dierentuinen in Nederland. Ik vond dit geweldig en heb dan ook vele uren in de dierentuin doorgebracht.

Mijn vriendin heb ik in de dierentuin leren kennen. Zij werkte in de bediening van de restaurants in Artis. Gelukkig gaat ze nu ook graag mee naar de dierentuin. Iedere vakantie bezoek ik wel een nieuwe dierentuin en vind het nog steeds geweldig.

Hobby naar Dierentuinkorting

Vanuit deze ‘hobby’ ben ik dan ook de website dierentuinkorting begonnen. Ik kreeg vaak de vraag hoe ik al deze bezoeken aan de dierentuinen betaal, het is immers niet goedkoop om samen een dag naar de dierentuin te gaan. Naast de toegang halen we altijd wel wat te eten, we drinken nog ergens wat en van elke dierentuin heb ik wel een aandenken thuis staan. Zelf zocht ik altijd wel ergens een goede aanbieding uit en ging met korting naar de dierentuin. Na een tijdje hielp ik zo familie, kennissen en vrienden aan de beste korting.

Het leek me leuk om dit voor nog meer mensen te kunnen verzamelen en iedereen zo te kunnen helpen om de dierentuin betaalbaar te maken. Het is geweldig om lekker een dag rond te lopen en toch niet teveel geld kwijt te zijn. Daarom heeft een goede vriend deze website voor mij gemaakt en verzamel ik nu alle acties. Ik krijg vanuit mijn omgeving veel complimenten en blije reacties. Ik hoop dat ik jou ook goed kan helpen en wellicht heb je ook voor mij nog tips. Heb je leuke aanvullingen of vragen stel ze gerust, ik probeer overal antwoord op te geven. Je kan me bereiken via het contactformulier.