Sea Life Korting

Ontdek de Sea Life korting en geniet van alles wat de onderwaterwereld te bieden heeft. Sea Life is een keten van verschillende grote aquarium parken of vestigingen die je over de hele wereld kunt vinden. Zo vind je de grote aquaria van Sea life onder andere in Scheveningen. Denemarken, Duitsland en Spanje. Maar bijvoorbeeld ook in de Verenigde Staten, Azië en in Oceanië. Sea life is een onderdeel van de Merlin Entertainments Group.

Acties voor Sea Life Korting

Geen berichten gevonden.

Sea life wil ons inspiratie geven maar ook laten zien waarom we zuinig moeten zijn op onze mooie onder waterwereld. Het is belangrijk om deze te beschermen zodat onze kinderen en kleinkinderen en verdere generaties ook nog van dit alles kunnen blijven genieten. Zo heeft Sea life ook een eigen kweekprogramma voor zeepaardjes. Ook in Nederland kunnen we de onderwaterwereld bekijken en verder ontdekken. De Nederlandse vestiging van Sea life zit op een prachtige plek namelijk aan de boulevard in Scheveningen. Deze vestiging is in december 1992 geopend. Dit gebouw werd eerder gebruikt als golfslagbad. Sea life Scheveningen was de eerste vestiging van deze keten buiten Groot Brittannië.

Welke dieren kan ik gaan bekijken bij Sea life Scheveningen?

Krabben, Zeeschildpadden, haaien, vissen, otters en pinguïns. Het zijn een paar voorbeelden van dieren die je kunt zien bij Sea life. De meeste dieren zitten in verschillende aquaria of verblijven. Om de gezondheid van de dieren te waarborgen mag je ze helaas niet voeren of aanraken. Behalve in de zogeheten voelpoel. Hier mogen kinderen onder leiding van een Sea life medewerker allerlei dieren aanraken. Sea life Scheveningen heeft ook een hele mooie tunnel van glas. Je loopt zo als het ware door het aquarium heen. Terwijl boven je hoofd de haaien en de grote roggen voorbij zwemmen. Echt heel fascinerend om te zien. Bovendien heeft Sea life Scheveningen het oudste tunnel aquarium van heel Nederland en is nu met korting te bezoeken.

Voor wie is Sea life een leuk uitje en wat zijn de openingstijden van Sea life Scheveningen?

Sea life is plezier voor jong en oud en ook voor mindervaliden en rolstoelgebruikers goed toegankelijk. Sea Life korting is op Dierentuinkorting.nl te vinden, mooie acties waarmee je met korting Sea Life kunt bezoeken. Het is met name voor de kinderen een heel leuk maar ook een heel leerzaam uitje. De kinderen kunnen bij Sea life ook deelnemen aan een speurtocht. In de schoolvakanties worden er extra kinderactiviteiten georganiseerd. Sea life is bijna helemaal overdekt. Mocht het slecht weer zijn dan is het nog steeds een heel leuk uitstapje.

Wat ook heel leuk is voor heel de familie zijn de voerpresentaties. Informatie over de tijden van deze voersessies kun je vinden op de site of bij de entree van Sea life. Voor wie nog graag een souvenir wil kopen. Sea life heeft ook een winkel waar je bijvoorbeeld mooie knuffeldieren of een ander leuk aandenken aan Sea life kunt kopen. Wil je graag even pauze nemen en een kopje koffie of een lekkere lunch gebruiken?. Naast het verblijf van de otters vind je de entree van het naastgelegen restaurant Binky Beer.

Het adres van Sea life Scheveningen is:
Sea life Scheveningen
Strandweg 13
2586 JH Den Haag

Sea life Scheveningen is heel het jaar door geopend. In de maanden september tot en met juni is Sea life geopend van maandag tot en met zondag van 10:00 tot 18:00.uur De kassa sluit dan om 17:00 uur. In de maanden juli en augustus is Sea life geopend van 10:00 tot 20:00 uur dan gaat de entree dicht om 19:00 uur.

Op feestdagen is Sea life wel geopend maar gelden er andere openingstijden. Wil je Sea life Scheveningen bezoeken kijk dan even op de site wat de openingstijden zijn. Op 25 december is Sea life wel gesloten. Parkeren kan bijvoorbeeld in een van de dichtstbijzijnde parkeergarages.

Hoe kun je tickets voor Sea life met korting kopen?

Een bezoek aan Sea life is een heel leuk uitje. Maar het wordt nog leuker als je met korting op de entree naar Sea life kunt gaan. De reguliere entreeprijs die je aan de kassa van Sea life Scheveningen betaald bedraagt voor volwassenen 16,75 en voor kinderen van 3 tot en met 11 jaar 12,75.

Als je online je tickets besteld dan krijg je best wel wat korting op de entreeprijs. Maar er zijn nog meer mogelijkheden om korting te krijgen op de toegangsprijs voor Sea life. Bezoek je Sea life wat later op de dag om precies te zijn na 16:00 uur dan krijg je ook een flinke korting op een ticket. Wil je na je bezoek aan Sea life Scheveningen ook nog een bezoek brengen aan Madurodam. Kies dan voor een zogeheten combinatieticket. Ook dat levert je veel voordeel op.

Er is ook een Sea life in het Belgische Blankenberge

Sea life behoort tot een wereldwijd keten. Ook in België is er een vestiging van Sea life. Deze vind je in de plaats Blankenberge. In ongeveer 50 aquaria zie je de prachtige en vooral heel boeiende onderwaterwereld. Sea life Blankenberge heeft ook een buitenverblijf en hier vind je onder andere de otters, pinguïns en zeeleeuwen. Sea life is heeft ook een opvang en een kliniek voor zeehonden. Het is leuk en leerzaam om bij de zeehondenopvang te kijken. Ook beschikt Sea life Blankenberge over een haaientunnel. Prachtig en best ook een beetje spannend om de haaien boven je hoofd te zien zwemmen. Ook is hier een touch-pool waar je onder deskundige begeleiding van een medewerker dieren aan mag raken.

Sea life Blankenberge wat is het adres en wat zijn de openingstijden?

Wil je een dagje uit naar Sea life Blankenberge dan is ook deze met korting te bezoeken. Bekijk de bovenstaande aanbiedingen voor korting op Sea Life.

Dit is het adres: Sea life Blankenberge
Koning Albert I laan 116
8370 Blankenberge

De openingstijden zijn: Vanaf 5 september tot en met 30 december van 10:00 tot 17:00 om 16:00 gaat de kassa dicht. Het hele jaar door geopend maar wil je op feestdagen kijk dan even op de site naar de actuele openingstijden. Zo kun je op 1 januari 2017 Sea life vanaf 13:00 een bezoek brengen.

Parkeren gaat heel gemakkelijk. Er ligt een parkeerplaats naast Sea life waar je als je door de week komt gratis kunt parkeren. Het is echter wel zo dat je in de vakanties en in de weekenden wel parkeergeld moet betalen.

Wil je even een kopje koffie drinken of even wat eten. Sea life Blankenberge beschikt over een eigen restaurant waar je even een pauze kunt nemen.

Het maakt niet uit of je nu naar Sea life Scheveningen of Blankenberge gaat. Bij allebei de vestigingen wordt je aangenaam verrast. Na je bezoek zal je heel anders tegen de onderwater wereld aankijken.

Klik Hier voor Korting op toegangskaarten voor Sea Life